Krigsflygskolan F5 Kamratförening

 

 
What do you want to do ?
New mail

Kanslihuset är numera  elevbostäder för flygelever hos den Danska Flygskolan Greybird

Hej

Välkommen till vår hemsida.  

Än så länge hittar Du inte så mycket här eftersom vi precis har bytt leverantör, dvs "webbhotell".

 Vi lägger tid på att uppdatera sidan varje helg.

Nu i Corona-tider får vi ju tid över ....................

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Nyheter

Nyhet

2020-10-21

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Nyhet

2020-10-21

 

 

Gåsmiddag 14 november
 
Nu tar vi igen den tråkiga våren och sommaren och träffas på en Gåsmiddag. Vår plan att genomföra 80-årsjubileum i våras grusades av ”Corona”. Vi lär få leva med denna situation kanske ytterligare ett år. Vi kan däremot inte vänta med vår sociala samvaro men däremot hjälpas åt att hålla avstånd.
 
Därför är Du och Din närmaste välkommen till Lucys Restaurang (f.d vplmatsalen) lördagen den 14 november. Vi samlas kl.18.00 för mingel och underhållning. Därefter avnjuter vi en förrätt och sedan gåsen med alla tillbehör. Måltiden avslutar vi med äppelkaka och vaniljsås samt kaffe. Under kvällen kommer vi att underhållas av bygdens egen Stand Up-komiker Martin Svensson. Vi kommer också att få lyssna till Skånska Husarsextetten under ledning av Johanna Lundgren.
 
Anmäler Dig gör Du genom att sätta in 250 kr/person (ett kraftigt subventionerat pris) på vårt bg 194 - 7431 senast den 26 oktober.
 
 
Klädsel: Vi ska känna oss avslappnade men vi ser gärna att Du har skjorta och kavaj.
 
Tack vare en generös donation i sitt testamente från vår kamrat Lennart Larsson ”EtiopienLasse”, kan vi genomföra detta med kraftig subvention. Han värnade om socialgemenskap.
 
Kom ihåg att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. • Känner Du förkylningssymptom – stanna hemma • Håll avstånd • Tvätta händerna ofta – eller använd handsprit Vi dukar med avstånd och handsprit finns på varje bord. Det ska bli en helkväll fylld med glädje och gamla minnen.
Välkomna
Styrelsen